Bemutatkozás

Kedves érdeklődő!

Ecsedi Péter vagyok, 33 éve végzem faipari tevékenységemet saját vállalkozásban.

Tanulmányaimat egy helyi neves asztalos mesternél kezdtem, ahol minden alapokat kivállóan meg tudtam tanulni, a bútor és ablakgyártástól a politúros felületkezelésig.

Pályafutásom indulása elején minden fajta asztalosipari tevékenységet végeztem, akkoriban még erre volt szükség.

Azután a piac azt diktálta, hogy erősödjünk a nyílászárók területén, (e közben csináltunk minden más, bútor és lépcső, illetve üveg és fémipari termékeket is kis mennyiségben). Mindig az vonzott hol lehet nagyobb szaktudást érvényesíteni, hol van igazi kihívás.

Majd 15 ével ezelőtt előtérbe került a tömörfa termék, köztük a lépcső gyártás erősítése a piaci átrajzolódások következtében. Majd Cnc gép bővítéssel folytattuk a minőség emelését.

Mind ezek közepette meg kellett felelnem a megrendelői azon felkéréseknek, hogy komplett étterem és épület egységek átalakítását és berendezését valósítsuk meg. Ezeket is örömmel vállaltam, mivel nagyon szeretem a kihívásokat és azt követő sikeres teljesítés adta örömöt, büszkeséget. Jó érzés, ha az ember egy új dolgot el tud készíteni és a megrendelő megálmodott tervét meg tudja valósítani. Így lett elsődleges a lépcső gyártásunk, hiszen minden lépcső új kihívást jelent.

Én a szakterületemet szerelemből választottam és nem kényszer útján.

Nagyon nagy örömömre szolgálna, ha fiataljaink egyre többen így cselekednének és megtalálnák a szakmában rejtőző szépségeket, örömöket.

Legyen ön is megrendelőnk!

Tisztelettel: Ecsedi Péter

Asztalos mester és tervező mérnök

Elérhetőségek

Kérdése van? Küldjön üzenetet!

A csillaggal jelőlt mezők kitöltése kötelező!